Please enter a search term:

  • Tjenester

    mprofi er mere end et marketingbureau eller et managementkonsulentfirma. Vi ser os selv som digitale arkitekter og samtidig som hovedentreprenører på dit digitale byggeprojekt.

    Services i et overblik

Services - I tjeneste for din succes!

mprofi er mere end et marketingbureau eller et managementkonsulentfirma. Vi ser os selv som digitale arkitekter og samtidig som hovedentreprenører på dit digitale byggeprojekt. Fra vores 25 års erfaring ved vi, at omstillingen til digitale processer kræver personlig rådgivning samt teknisk og økonomisk knowhow og et meget godt kendskab til B2B-sektoren. Når du samarbejder med os, drager du ikke kun fordel af vores ekspertise, men også af vores tjenester.

Evaluering af webshop

Vi baner vejen for dig ind i onlinehandel, skaber og implementerer strategiske e-handelsløsninger og et professionelt full service-koncept til omlægning af dine onlineaktiviteter.

Evaluere e-handelssystemer
Ledelsesrevision

Uanset om det er sociale medier, management eller marketing audit: Vi observerer tendenser, laver årsagsanalyser og projektevalueringer og forbedrer dem løbende.

Til den digitale konditionstest
Processer

Drag fordel af vores mangeårige knowhow inden for transformation af klassiske forretningsprocesser til kommunikerende virksomheder med konvergerende webbaserede forretningsprocesser og af vores erfaring med at understøtte forandringsledelsesprocesser.

Digitalisering af processer
Systemintegration

Forskellige systemer skal forbindes med hinanden i løbet af transformationen af din virksomhed, f.eks. CMS og/eller marketing automation med hjemmesiden.

Systemintegration Lær mere
Omdømme

Din virksomheds omdømme i den digitale verden er din vigtigste valuta. Vi optimerer og overvåger dit omdømme på internettet, sociale medier og deepweb og støtter dig i spørgsmål om forebyggelse og adfærd samt udformning af retningslinjer.

Gå på opdagelse nu
Rådgivning

Du ved, at du er nødt til at omstrukturere din virksomhed digitalt. Præcis hvordan, og hvor det er bedst at starte, fortæller vi dig efter en præcis opgørelse og en individuel problemanalyse af din virksomhed.

Gå på opdagelse nu
Coaching

Målorienteret medarbejdertræning: Skab en fælles forståelse af det aktuelle emne gennem målrettet moderation inden for få timer med deltagere fra de relevante virksomhedsafdelinger.

Gå på opdagelse nu
Analytisk | Big Data

Vores Big Data-eksperter tilbyder analyse og forberedelse af ustrukturerede virksomhedsdata og støtter dig i opsætning, integration og implementering af key performance indicators (KPI).

Gå på opdagelse nu
Reklame

Målrettet annoncering på internettet er ikke kun for de store spillere - små og mellemstore virksomheder og især onlinebutikker drager også fordel af en virkelig målbar annonceringsstrategi.

Gå på opdagelse nu
SEO

Vi forbedrer din placering med de rigtige værktøjer og reagerer dynamisk på skiftende parametre. Fordi vi forstår søgemaskineoptimering som en proces, der skal udvikles med dine individuelle behov for øje.

Gå på opdagelse nu
Kommunikation

Alt er kommunikation, analogt og digitalt, uanset om det er i marketing, på sociale medier eller når man handler i onlinebutikken. Gør din online kommunikation interaktiv, bæredygtig og dialogorienteret. Dine kunder vil takke dig.

Gå på opdagelse nu
CRM

Fornuftig kundestyring er afgørende for enhver virksomhed. Vi støtter dig i planlægningen og implementeringen af webbaseret kundestyring og ERP-løsninger.

Gå på opdagelse nu
Udvikling af software

Vi finder den bedste softwareløsning til dig - som leverandøruafhængige konsulenter kan det også være open source-løsninger uden skjulte ekstraomkostninger.

Gå på opdagelse nu
Datoer og begivenheder

Vil du gerne møde os personligt? Så hvorfor ikke besøge en af vores workshops eller rundbordssamtaler på en af vores schweiziske lokationer. Du kan finde datoerne her.

Gå på opdagelse nu
Midlertidig ledelse

Interim management er den midlertidige overtagelse af ledelsesopgaver på midlertidig basis. Vi støtter vores kunder som erfarne eksperter i den digitale transformation.

Gå på opdagelse nu
Beskyttelse af data

Implementering af databeskyttelsespolitikker og overholdelse af databeskyttelsesbestemmelser er afgørende i dag.

Gå på opdagelse nu
I overensstemmelse med Google Analytics

Privacy-compliant Google Analytics-løsninger til B2B-virksomheder: Ekspertise og skræddersyede tjenester.

Gå på opdagelse nu

Vores IT-eksperter hjælper virksomheder med at implementere IT-systemer og automatisere forretningsprocesser. Vi tilbyder omfattende konsulenttjenester. På den måde sikrer vi, at virksomhedens IT-systemer lever op til forretningskravene. Derudover uddanner og coacher vi medarbejderne, så de kan bruge de nye systemer og processer effektivt. Desuden tilbyder vi vores kunder omfattende support til optimering af hjemmesider og onlinebutikker. Vi ved, hvor vigtig en tiltalende og brugervenlig hjemmeside er for en virksomheds succes. Derfor arbejder vi hårdt på at optimere vores kunders hjemmesider og webshops. Vores erfarne webudviklere og designere arbejder hånd i hånd for at skabe tiltalende, brugervenlige og SEO-optimerede hjemmesider og webshops. Disse er skræddersyet til virksomhedens og dens kunders behov. Fremragende kundeservice er en vigtig del af vores forretning. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder altid er tilfredse med vores tjenester. Vi yder omfattende support og rådgivning. Vi stræber efter at give vores kunder individuelle løsninger, der opfylder deres specifikke behov og hjælper med at optimere og forbedre deres forretning.