Please enter a search term:

  • Relancering af hjemmeside

    Gå efter en moderne og fremtidsorienteret online tilstedeværelse. Optimer din hjemmeside, og opdater den med den nyeste teknologi.

    Vellykket relancering af hjemmeside

Med os til en succesfuld relancering af hjemmesiden - fra idé til succes

En relancering af en hjemmeside kan være nødvendig af forskellige årsager. Måske er din hjemmeside ikke længere tidssvarende og trænger til modernisering, eller du vil gerne optimere din hjemmeside til søgemaskiner for at generere mere trafik. Eller måske vil du gerne opdatere din hjemmeside til den nyeste teknologi, samtidig med at du tager hensyn til de aktuelle retningslinjer for databeskyttelse.

Vi vil gerne give dig et første overblik over vores tjenester og vise dig, hvordan vi kan støtte dig med din hjemmesides relancering.

Som erfarne eksperter inden for relancering af hjemmesider tilbyder vi dig omfattende støtte i alle de trin, der er nødvendige for en vellykket relancering. Vi starter med en omfattende analyse af din eksisterende hjemmeside og arbejder sammen med dig om at udvikle et koncept for relanceringen. I den forbindelse tager vi ikke kun hensyn til dine individuelle krav, men også til de aktuelle retningslinjer for databeskyttelse og bedste praksis for en vellykket hjemmeside.

Vores udvalg af tjenester omfatter Oprettelse af et nyt webdesignudvikling af en ny teknisk platform og Optimering af din hjemmeside til søgemaskiner. Vi arbejder tæt sammen med dig og implementerer dine individuelle ønsker og krav. Implementering af sociale mediekanaler eller integration af e-handelssystemer er også en del af vores service.

Selvfølgelig tager vi os også af migreringen af dit eksisterende indhold til den nye hjemmeside og sikrer, at alt indhold forbliver tilgængeligt. Vi sørger for, at din hjemmeside indlæses hurtigt og pålideligt til enhver tid, og at den er brugervenlig for dine besøgende.

Naturligvis slutter vores arbejde ikke med relanceringen af din hjemmeside. Vi tilbyder dig også støtte til den løbende pleje og vedligeholdelse af din hjemmeside. Det omfatter bl.a. opdatering af indhold eller løsning af tekniske problemer.

Som erfarne eksperter inden for relancering af hjemmesider er vi bevidste om vigtigheden af databeskyttelse for B2B-virksomheder. Derfor sørger vi for, at de gældende retningslinjer for databeskyttelse overholdes på hvert trin i relanceringsprocessen. Vi vil med glæde rådgive dig om, hvordan du gør din hjemmeside databeskyttelseskompatibel.