Please enter a search term:

Dit kommunikationsbureau

For mange spændende små og meget store kunder i hele Schweiz er vi det foretrukne kommunikationsbureau. Strengt taget er vi endda mere end bare ét bureau - vi er mange. For det ligger i vores DNA, at netværk, synergier og samarbejde er det vigtigste. Og det har vi gjort i mere end 25 år.

Sociale medier, weboplevelser, strategi, public relations, promotion, events, corporate publishing, kreation og kampagner er alt sammen noget, vi tilbyder fra én kilde. Og under ét tag. Fordi vi sætter os sammen for dig på den måde, som dine marketingmål og din strategiske virksomhedskommunikation kræver. Så du ikke bare har et bureau ved din side, men specialister med solid knowhow og personlige sparringspartnere.


Kommunikationsbureauer kan støtte dig på det digitale område

I det følgende giver vi dig et overblik over de anvendelsesområder, hvor vi kan støtte dig som kommunikationsbureau:

Vores service som kommunikationsbureau

Du vil mere end bare være til stede på markedet. Du har modet til at skabe relevans: hos dine kunder, hos dine partnere og hos andre målgrupper. Dit mål er at gøre en forskel og bevæge mennesker. Vi rådgiver og ledsager dig fra strategi til implementering.

EMPLOYER BRANDING

Skil dig ud fra mængden af arbejdsgivere. Find og fasthold dine medarbejdere. Vi skærper din employer branding og udvikler tiltag til personalemarketing.

Oprettelse af indhold

Dit mål er at gøre en forskel i kommunikationen. Vi finder og udvikler indhold til dig, som er unikt. Til alle kanaler.

PR

Som virksomhed ønsker man at blive hørt, set og forstået. Vi sørger for, at du er opdateret i forhold til dine interessenter.

MARKEDSFØRINGSTJENESTER

Overraskelse. Informer. Inspirere. Vi finder veje. Så du scorer hos dine målgrupper. På det rigtige tidspunkt, på alle kanaler.