Please enter a search term:

  • Eksperter til digital transformation

    Vær ikke bange for digitale forandringer - få erfarne it-arkitekter med om bord med mprofi!

mprofi AG - Dine eksperter i digital transformation

Den digitale transformation giver nye udfordringer, især for små og mellemstore virksomheder. Det, som nystartede virksomheder tænker på fra starten, skal etablerede virksomheder først udvikle eller opbygge. For som enhver industriel revolution kræver digitaliseringen innovationskraft, mod og åbenhed. Én ting står klart: Hvis du ikke handler nu, vil du ikke være konkurrencedygtig i den nærmeste fremtid - dertil er den digitale transformation for dybtgående og byder på for mange forstyrrende forretningsområder. Så vent ikke længere og begynd nu!

Vær ikke bange for den digitale transformation - med mprofi får du erfarne it-arkitekter med om bord!

Vi har mere end 25 års erfaring med ledelse samt rådgivning af interaktive it-projekter og har fra starten specialiseret os i digital opsætning og digital transformation af webbaserede, mellemstore virksomheder. Fra vores virksomhedslokation i Zug i Schweiz strækker vores netværk af web- og IT-eksperter sig over hele Europa. Vi planlægger transformationen af din virksomhed sammen med dig og gennemfører den også.

Få et uforpligtende tilbud nu.

Andrè Beherzig


"Hos os er det ligesom på en byggeplads. Men vi er både arkitekt, hovedentreprenør og byggeleder i ét."Det er os

Vores grundlægger og administrerende direktør André Beherzig gennemførte allerede som 16-årig sine egne digitale projekter og kommer fra en iværksætterfamilie. Som 18-årig blev han ansat i sine forældres virksomhed og grundlagde mprofi Aktiengesellschaft i 2008. Han opsummerer vores kompetencer således: "Vi samler individuelle problemer, systemer, software og data til et samlet billede og finder på baggrund heraf den bedste strategi for at kunne mestre nutidens digitale krav." Vores hovedlokation er i Zug i Schweiz, men vores team af medarbejdere er baseret i Schweiz, Tyskland og Tjekkiet. Vi lever den digitale forretning!

Vi har ingen kontrakt med software- eller it-firmaer. Vi anbefaler derfor uafhængigt den bedste løsning til dine it-behov - individuelt, effektivt og brugervenligt. Desuden overholder vi klart det budget, som vi har aftalt med dig.

Innovative deltagelser

I mange år har vi støttet og grundlagt nystartede virksomheder inden for internet og e-handel med investeringer, kapitalandele, projektsamarbejder, finansiering samt ideer til forretningsmodeller og rådgivning. Vi tilbyder innovative venture-investeringer, indtægtsdelingsmodeller og interim management for dine IT-projekter.