Please enter a search term:

  • Eksperter i digital transformation

    Vær ikke bange for digitale forandringer - få erfarne it-arkitekter om bord med mprofi!

mprofi AG - Dine eksperter i digital transformation

Den digitale transformation giver nye udfordringer, især for små og mellemstore virksomheder. Hvad start-ups tænker på fra begyndelsen, skal etablerede virksomheder først udvikle eller opbygge. For som enhver industriel revolution kræver digitaliseringen innovationskraft, mod og åbenhed. En ting står klart: Hvis du ikke handler nu, vil du ikke være konkurrencedygtig i den nærmeste fremtid - dertil er den digitale transformation for dybtgående og byder på for mange disruptive forretningsområder. Så vent ikke længere, men begynd nu!

Vær ikke bange for digital forandring - få erfarne it-arkitekter om bord med mprofi!

Vi har mere end 25 års erfaring inden for ledelse og rådgivning af interaktive IT-projekter og har lige fra begyndelsen specialiseret os i digital opbygning og digital transformation af webbaserede, mellemstore virksomheder. Fra vores virksomhed i Zug, Schweiz, strækker vores netværk af web- og IT-eksperter sig over hele Europa. Vi planlægger transformationen af din virksomhed sammen med dig og gennemfører den også.

Få et uforpligtende tilbud nu.

Andrè Beherzig


"Hos os er det ligesom på en byggeplads. Bortset fra at vi er arkitekt, hovedentreprenør og byggeleder i ét."Dette er os

Vores grundlægger og administrerende direktør André Beherzig gennemførte sine egne digitale projekter allerede som 16-årig og kommer fra en familie af iværksættere. Som 18-årig blev han en del af sine forældres virksomhed og grundlagde mprofi Aktiengesellschaft i 2008. Han opsummerer vores kompetencer således: "Vi samler individuelle problemer, systemer, software og data i et samlet billede og finder på den baggrund den bedste strategi for at kunne mestre nutidens digitale krav." Vores hovedkontor ligger i Zug i Schweiz, men vores team af medarbejdere er baseret i Schweiz, Tyskland og Tjekkiet. Vi lever digital forretning!

Vi har ingen kontrakt med software- eller IT-virksomheder. Derfor anbefaler vi uafhængigt den bedste løsning til dine it-behov - individuelt, effektivt og brugervenligt. Desuden overholder vi klart det budget, vi har aftalt med dig.

Innovative deltagelser

I mange år har vi støttet og grundlagt nystartede virksomheder inden for internet og e-handel med investeringer, kapitalandele, projektsamarbejder, finansiering samt ideer til forretningsmodeller og rådgivning. Vi tilbyder innovative ventureinvesteringer, revenue share-modeller og interim management til dine IT-projekter.