Please enter a search term:

  • Designbureau

    Hvad gør et design godt? Dette spørgsmål kan næppe besvares universelt. For os er et andet svar alligevel vigtigere. Nemlig det, der passer til dine helt specifikke behov.

    Gå på opdagelse nu

Dit designbureau for et markant udseende

For os går design langt videre end blot at skabe en virksomheds visuelle fremtoning. Vores udvalg af designtjenester omfatter en hel række designrelaterede tjenester: fra branding, hvor vi giver din virksomheds virksomhedsidentitet (CI og CD) et ansigt, til illustrationer til det kreative udseende på alle reklamemedier, til interfacedesign til brugervenlig og konsekvent design af brugergrænseflader. Hvad alle vores designtjenester har til fælles: De er baseret på velbegrundede designkoncepter, sikrer en høj grad af genkendelse blandt dine kunder og er i harmoni med din virksomheds corporate identity. Vi vil gerne vise dig, hvilken effekt et gennemtænkt design kan have på brandpositionering, tryksager som brochurer eller endda præsentationer i onlineverdenen. Sammen med dig skaber vi præsentationer, der fokuserer på dine styrker og efterlader et umiskendeligt indtryk hos dine kunder.


Hjemmesiden er blevet det vigtigste medie for digital kommunikation.

Lever din hjemmeside stadig op til dine kunders stigende krav til design? Tilbyder du blot dine kunder fakta online, eller skaber du en helhedsoplevelse for dem? Som et kreativt webbureau hjælper vi dig med det visuelle såvel som det funktionelle og strukturelle design af din hjemmeside. Med æstetisk og brugervenligt webdesign samt avanceret webprogrammering gør vi dit brand til en digital oplevelse.


Designkoncept


Tilpasning af digitale produkter til brugerne og deres langsigtede engagement i produktet! User experience design handler om digitale produkter som hjemmesider og apps. Fokus er ikke primært på det visuelle design, men på brugeroplevelsen (UX), dvs. brugeroplevelsen før, under og efter brug af produktet. Designet af UX er derfor af fundamental betydning og afgør, om digitale produkter nydes eller ej. Ud over den aktive brugeroplevelse tæller også følelsesmæssige aspekter, fordi kunderne beskæftiger sig med et produkt i nogen tid, før de køber og bruger det. Derfor gør vi på mprofi alt, hvad vi kan, for at optimere brugeroplevelsen gennem hele kunderejsen: Fra den første indsamling af information om et produkt til dets varige brug og den support, der følger med. Design og oplevelse skal leve op til forventningerne! Brugernes forventninger stiger hele tiden på grund af teknologiske fremskridt og stigende konkurrence i mange brancher. En positiv brugeroplevelse er vigtigere end nogensinde for at kunne tilbyde moderne og bæredygtige produkter og tjenester. Vi støtter dig i denne proces gennem en intensiv undersøgelse af dine målgrupper og kunder såvel som dit tilbud. På den måde lykkes det os at gøre usability brugervenlig på tværs af alle touchpoints. Resultatet er tilfredse kunder, der nyder at interagere med dig og forbliver loyale over for din virksomhed og dine produkter i lang tid.Afklar krav og forventninger gennem analyser! Omfattende analyser er en forudsætning for professionelt UX-design med optimal informationsarkitektur. Vi klarlægger din målgruppes brugeradfærd ved hjælp af brugerundersøgelser. I den forbindelse bruger vi forskellige personas. Det er samlede karakteristika for forskellige potentielle brugere for at klarlægge forventninger og krav. Baseret på disse resultater udleder vi visualiseringer af hjemmesider og applikationer, som derefter testes intensivt. De indsigter, vi får på den måde, danner grundlag for yderligere optimeringer af brugeroplevelsen og i sidste ende for et koncept, der virkelig overbeviser - både fra brugerens og virksomhedens synspunkt. Merværdi, der betaler sig: Fordelene ved en omfattende designproces er mangfoldige og betaler sig for dig i det lange løb. Drag fordel af et optimalt interaktionsdesign af din hjemmeside eller applikation, som er blevet bevist i adskillige usability-tests. Funktionaliteten af en passende designet visuel platform vil gøre det muligt for brugerne nemt at få den nøjagtige information eller finde de produkter, de har brug for. En tilfredsstillende brugeroplevelse resulterer i en mere positiv opfattelse af virksomheden og dens tilbud, hvilket igen har en positiv indflydelse på købsadfærden. På denne måde fører et design, der sigter mod principperne for en optimal brugeroplevelse (UX), effektivt og bæredygtigt til mere succes for din virksomhed.


Vores referencer inden for webdesign

Hawa-prisen til studerende
Hawa.com
Castioni kabelkanal
Hawa Webshop