Please enter a search term:

  • Kompetencer

    Omstruktureringen af din virksomhed kræver netværk på mange niveauer, ikke kun det tekniske. Derfor er vi bindeleddet mellem IT, marketing og managementrådgivning og tilbyder dig tætmasket trin-for-trin-support samt 24/7-nødsupport.

    Et overblik over vores kompetencer

    Digitale Kompetenzen

Vores kompetencer

Omstruktureringen af din virksomhed kræver netværk på mange niveauer, ikke kun det tekniske. Derfor er vi bindeleddet mellem IT, marketing og managementrådgivning og tilbyder dig tætmasket trin-for-trin-support samt 24/7-nødsupport.

Vores kompetencer er baseret på mange års erfaring og løbende uddannelse. Vi er altid opdaterede med den seneste digitale udvikling og bruger vores viden specifikt til at sikre vores kunders succes. Vores mål er at støtte dig i at forbedre dine digitale færdigheder og hjælpe dig med at operere med succes i den digitale tidsalder. Vi er altid interesserede i at tage hensyn til dine individuelle behov og mål og samarbejde med dig om at udvikle en skræddersyet løsning.

Kunstig intelligens

Datadrevet forretning er fremtiden. De potentielle anvendelser af AI er enorme og spænder fra støtte i komplekse beslutninger til automatisering af processer og intelligent rekruttering af nye medarbejdere.

Sørg for kompetence!
Online annoncering

Målrettet annoncering på internettet er ikke kun for de store spillere - små og mellemstore virksomheder og især onlinebutikker drager også fordel af en virkelig målbar annonceringsstrategi.

Indhold: facebook-annoncer, Google AdWords-annoncer, affiliate marketing og konverteringsfrekvensoptimering.

Sørg for kompetence!
SEO

Forbedr din placering med de rigtige værktøjer, og reager dynamisk på skiftende parametre. Fordi vi forstår søgemaskineoptimering som en proces, der skal udvikles med dine individuelle behov for øje.

Sørg for kompetence!
Webudvikling

Vi udvikler webbaserede softwareløsninger sammen med dem - og ud over at planlægge design og arkitektur tager vi os også af videreudvikling, vedligeholdelse og efterfølgende optimering af allerede eksisterende hjemmesider eller webapplikationer.

Sørg for kompetence!
Prototyping

Før sider eller projekter går online, tester og visualiserer vi deres brugervenlighed, dvs. skaber en digital prototype. På den måde undgår du udviklingsfejl - og sparer penge.

Sørg for kompetence!
E-handel

Du planlægger at oprette en webshop eller vil gerne optimere din webshop: Vi skaber og implementerer strategiske e-handelsløsninger og et professionelt full-service-koncept til omlægning af dine online-aktiviteter.

Sørg for kompetence!
Strategi og koncept

Den digitale transformation af din virksomhed eller forretning kræver opmærksomhed og ændringer i eksisterende strukturer. Derfor lærer vi først din virksomhed at kende, før vi udvikler et passende omstruktureringskoncept sammen med dig.

Sørg for kompetence!
Uddannelser | Kurser | Seminarer

Digitalt team? Transformation? Ny software eller nyt CMS? Vi uddanner dig og dine medarbejdere gennem hele transformationsprocessen og tilbyder også seminarer om de enkelte byggesten.

Sørg for kompetence!
Hosting og support

Når vi siger 24-timers service, mener vi det. Vores hotline til nødsituationer er bemandet døgnet rundt. Vi svigter dig ikke, når det brænder.

Sørg for kompetence!
Datasikkerhed

Databeskyttelse og datasikkerhed er vigtigere end nogensinde for webbaserede virksomheder. For i modsætning til klassisk industrispionage kan data i dag ofte hackes eller stjæles ubemærket.

Sørg for kompetence!
Forvandling

Den digitale transformation er her. Den ændrer forretningsverdenen permanent og gennemgribende. De, der ikke handler nu, vil ikke længere være konkurrencedygtige i den nærmeste fremtid. Så vent ikke længere, men begynd nu!

Sørg for kompetence!
Automatisering af markedsføring
Sørg for kompetence!
Lokalisering

Tilpas din hjemmeside og dens indhold til dine kunders lokale forhold.

Sørg for kompetence!
Blockchain

Hvorfor bør virksomheder overveje Web3 og Blockchain?

Sørg for kompetence!

Vi er eksperter på dette område og vil gerne give dig et omfattende indblik i vores kompetencer inden for det digitale område. Vores målgruppe er B2B-virksomheder, der ønsker at forbedre deres digitale kompetencer. Vi tilbyder en bred vifte af digitale kompetencer, der kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed mere succesfuld. Vores ekspertise spænder fra udvikling af digitale strategier til implementering af online markedsføringstiltag og optimering af din IT-infrastruktur. I den forbindelse er vi afhængige af holistisk og individuel rådgivning for at nå dine mål på den bedst mulige måde:

  • Udvikling af digital strategi

Vi hjælper dig med at udvikle og implementere din digitale strategi. Sammen udvikler vi en skræddersyet strategi, der er tilpasset din virksomheds behov.

Vi støtter dig i implementeringen af dine online marketingtiltag. Vi optimerer din hjemmeside til søgemaskiner, skaber succesfulde kampagner på sociale medier og implementerer e-mail-marketingtiltag.

  • IT-infrastruktur

Vi rådgiver dig om optimering af din IT-infrastruktur. I den forbindelse hjælper vi dig med at vælge de rigtige teknologier og integrere løsninger.

  • Digital projektledelse

Vi støtter dig i planlægningen og implementeringen af dine digitale projekter. Det gør vi ved hjælp af agile metoder og et tæt samarbejde med dig.

Vi tilbyder træning og workshops om forskellige digitale emner. Du kan drage fordel af vores mange års erfaring og udvide dine digitale færdigheder.