Please enter a search term:

Din karriere på mprofi

Dine fordele, når du bliver en del af mprofi teamet:

  • Gratis drikkevarer og catering

Vi stiller gratis drikkevarer til rådighed for vores medarbejdere. Derudover har vores medarbejdere mulighed for at spise et udvalg af frugt og müsli.

  • Fleksibel arbejdstid

Vi har ikke et fast start- og sluttidspunkt eller en fast frokostpause. Med undtagelse af visse bloktider kan vores medarbejdere frit tilrettelægge deres arbejdsdag, som de ønsker.

  • Flade hierarkier / høj selvstændighed

Vores medarbejdere nyder en høj grad af selvstændighed, og hvis der opstår problemer, eller de har ideer til f.eks. at optimere processer, er de velkomne til at gå til deres overordnede. På denne måde er det også muligt at implementere medarbejdernes ideer meget hurtigt.

  • Varierede projekter

Vores projekter omfatter en række forskellige aktiviteter for kunder fra en bred vifte af brancher. Det bliver aldrig kedeligt hos os.

  • Teambegivenheder

Vores kultur og holdånd er meget vigtig for os. Derfor arrangerer vi et stort teamevent samt flere aftenarrangementer i løbet af året og selvfølgelig vores årlige julefrokost.

  • Gratis parkering

Alle medarbejdere kan parkere gratis hos os.

  • Videreuddannelse

Vi støtter vores medarbejderes videreuddannelsesønsker og afholder omkostningerne.

  • Moderne kontor

Vi tilbyder vores medarbejdere et moderne kontor. Fra højdejusterbare skriveborde til et godt klima med kølende loft og et moderne look!

  • Hjemmekontor

Vi har et topkontor, men tilbyder stadig muligheden for at arbejde hjemmefra en dag om ugen.

Som full-service onlinebureau lægger vi stor vægt på kontinuitet, stabilitet og videreudvikling for at kunne leve op til kravene fra vores anerkendte kunder. Medarbejderne skal være præget af kreativitet, engagement, motivation, åbenhed, iværksætterånd og initiativ. Vi forventer også evnen til at arbejde i et team, ansvarsfølelse, pålidelighed, fleksibilitet og digital og online affinitet. Interesserede kandidater kan forvente et varieret og udfordrende job med indsigt i forskellige brancher og virksomheder, fra start-ups til store brands. Fokus er altid på kundeservice. Virksomheden dyrker en gennemsigtig virksomhedskultur med en flad organisationsstruktur og tilbyder en behagelig arbejdsatmosfære med generøst udstyrede arbejdspladser, cateringfaciliteter og god tilgængelighed til kontoret i den schweiziske medieby Zürich.

Din kontaktperson

Andre Beherzig

Bestyrelse og administrerende direktør for mprofi AG Ejer

Kontakt Andre