Please enter a search term:

  • Datasikkerhed

    Databeskyttelse og datasikkerhed er vigtigere end nogensinde for webbaserede virksomheder. For i modsætning til klassisk industrispionage kan data ofte hackes eller stjæles ubemærket i dag. Vi hjælper dig med at opbygge en sikker datainfrastruktur.

    Yderligere oplysninger

Databeskyttelse og informationssikkerhed

Ved første øjekast ser emnerne databeskyttelse og informationssikkerhed ud til at være en sort boks. Men iværksættere, freelancere eller startup-stiftere bærer det fulde ansvar for at implementere de deraf følgende krav. De ansvarlige håndterer udfordringerne trygt med vores støtte som erfarne databeskyttelseseksperter. Stol på vores pragmatiske knowhow. Lad os guide dig gennem labyrinten af krav.

Med professionel rådgivning fra erfarne praktikere kan du beskytte din virksomheds aktiver. Vi hjælper dig med at undersøge, planlægge og implementere tekniske og organisatoriske foranstaltninger til databeskyttelse og informationssikkerhed. Du får værktøjerne til disse udfordringer gennem vores pragmatiske, forståelige og omfattende rådgivning. Som støttende rådgivere for mellemstore virksomheder, freelancere og start-ups kan du stole på vores mangeårige erfaring.

Sådan kan vores databeskyttelseskonsulenter støtte dig

  • Gennemgang af nye eller opdaterede virksomhedswebsteder fra et databeskyttelsesperspektiv
  • Anbefalinger til handling i fortegnelsen over databeskyttelseslove
  • Målrettet forbedring af tekniske og organisatoriske foranstaltninger (TOM)
  • Støtte til operationelle aspekter, f.eks. overholdelse af slettefrister
  • Gennemgang af databeskyttelseskontrakter