Please enter a search term:

 • Go-Digital kampagne

  Er du en lille eller mellemstor handels- eller håndværksvirksomhed, og ønsker du at digitalisere dine processer? Vil du gerne drage fordel af statslige midler, men viger tilbage for den formelle indsats? Så bør du lære go-digital at kende!

  Klik her for finansiering:

Go-digital"-finansieringsprogram

Flere og flere forretningsprocesser bliver digitaliseret. Det er i øjeblikket en af de største udfordringer for små og mellemstore virksomheder (SMV'er) og håndværksfagene.

Men for at kunne klare sig bæredygtigt i konkurrencen er det vigtigt at forankre digitaliseringen i alle forretningsprocesser i virksomheden.

Det er her, finansieringsprogrammet "go-digital" kommer ind i billedet: Med de fem moduler "Digitaliseringsstrategi", "IT-sikkerhed", "Digitaliserede forretningsprocesser", "Datakompetence - go-data" og "Digital markedsudvikling" henvender "go-digital" sig specifikt til små og mellemstore virksomheder i handelssektoren og håndværksfagene. Individuelt og praksisorienteret tilbyder programmet rådgivning og implementering for at støtte virksomheder på deres vej ind i den digitale fremtid.

For at aflaste din virksomhed for bureaukratiske krav overtager mprofi AG som autoriseret rådgivningsvirksomhed ansøgningsprocessen for finansieringen. Vi er ikke kun ansvarlige for ansøgningen og rådgivningen, men også for bogføringen og indsendelsen af anvendelsesbeviset.

Som autoriseret konsulentfirma skal vi opfylde følgende kriterier:

 • Faglig ekspertise
 • Økonomisk stabilitet
 • Virksomhedsledelse og metodisk ekspertise, herunder en garanti for konkurrenceneutral rådgivning
 • Tilknytning til små virksomheders rådgivningskunder
 • Deltagelse i videreuddannelsesforanstaltninger
 • Opfyldelse og garanti af kvalitetsstandarder

Hvor meget finansiering er der til rådighed?

Der ydes støtte til rådgivning på 50 procent af en maksimal daglig rådgivningssats på 1.100 euro. Omfanget af finansieringen er maksimalt 30 dage inden for en periode på seks måneder.