Please enter a search term:

  • Bilindustrien

    Med os kan du køre: mprofi kender de særligt store og følsomme udfordringer i bilindustrien og hjælper dig med at perfektionere din kunderejse. Kom i kontakt med os.

    Gå på opdagelse nu

Bil- og leverandørindustrien

Målt på omsætning er bilindustrien den vigtigste industrisektor i Tyskland. i 2021 var omsætningen omkring 411 milliarder euro, hvoraf bil- og motorproducenter tegnede sig for den største del på 318 milliarder euro. Industrien er også en af de største arbejdsgivere (ca. 786.000 ansatte). Hvis man medregner de mange ansatte hos de mellemstore leverandører og serviceudbydere, er antallet af ansatte helt oppe på 2,2 millioner.

Den tyske bilindustri anses for at være et globalt benchmark med hensyn til kvalitet og innovation samt forskning og udvikling. Men de strukturelle ændringer og transformationen af industrien har længe været en realitet, og industrien skal reagere på mange ting på samme tid: Elektrificering, big data, selvkørende biler osv. De næste par år vil vise, hvilke virksomheder i branchen der vil klare disse omvæltninger og tilpasninger, og hvilke der ikke vil. Det samme gælder for andre nøgleindustrier som kemi- og medicinalindustrien, servicesektoren og byggebranchen.Vind den digitale transformation med teknologisk kompetence!

Nye teknologier som el-drift, netværk af køretøjer eller autonom kørsel fører til en gennemgribende ændring i produktsortimentet. Nye teknologier som el-drift, netværk af køretøjer eller selvkørende biler fører til en gennemgribende ændring i produktsortimentet. Mange kendte bilproducenter skifter i stigende grad fokus fra hardware til software. Det er indlysende, at den digitale transformation også åbner op for mange nye muligheder. Strategier for direkte salg, serviceorienterede forretningsmodeller, online konfiguratorer og platforme til bildeling. Drag fordel af vores praktiske knowhow og teknologiske ekspertise, som vi har samlet i et stort antal projekter. Hvis du leder efter en IT-tjenesteudbyder til følgende tjenester, er vi den rigtige partner - til dine digitaliserings- og innovationsprojekter.Referencer i bilbranchen